Ljubljana
EN

About Us

Naš inovativni medij je unikaten online servis za tiste, ki želijo biti na tekočem z vsemi dogodki po celotni Sloveniji. Ponujamo široko paleto informacij, od mestnih festivalov in razstav do velikih koncertov s priljubljenimi izvajalci. Ena od ključnih značilnosti našega medija je prilagajanje dogodkov glede na lokacijo, kjer se nahajate. Ta funkcija omogoča hiter dostop do zanimivih dogodkov na izbrani lokaciji, kar vam prihrani čas pri iskanju in vam omogoči, da se potopite v lokalno kulturo.

Izvedeli boste lahko o priljubljenih prizoriščih praznovanj, koncertov in razstav, njihovih značilnostih in zmogljivostih. Prizadevamo si zagotoviti celovito sliko organizacije različnih prireditev, tako da lahko vsak uporabnik izbere prizorišče, ki ustreza njegovim željam.

Poleg tega naš servis vključuje informacije o priljubljenih umetnikih, ki nastopajo na prireditvah, njihove biografije ter najnovejše novice s področja umetnosti in kulture. Pokrivamo tudi različne prostočasne in gostinske ustanove, pri čemer zagotavljamo natančne opise restavracij, kavarn in barov, ki uporabnikom pomagajo pri izbiri popolnega lokala v skladu z njihovimi željami.

Naš cilj je zagotoviti najobsežnejše in najnovejše informacije o zabavi v Sloveniji, ki bodo dostopne in priročne za vsakogar. Ne le da poročamo o dogodkih, temveč želimo ustvariti tudi spletno skupnost, v kateri si lahko ljudje izmenjujejo izkušnje in se med seboj navdihujejo za nove dogodivščine v svetu kulture in zabave.