Kulinarični kritik Uroš Mencinger pravi: »Malo jih je, ki imajo takšen bandeljc, pogrejejo s takšno juho, znajo tako z zelenjavo in z okusi pripovedujejo takšne lokalne zgodbe.«
....tradicionalne sestavine, sodobni kuharski postopki, spajanje jedi z vini, moč ekipe....
Priznani slovenski kuhar, dobitnik Michelinove zvezdice in zelene zvezdice za trajnost Uroš Štefelin vas bo popeljal v svet vrhunske kulinarike. Spoznali boste, kako s sodobnimi tehnikami pripravite tradicionalne, lokalne in sezonske sestavine, da nadgradite jedi v svoji domači kuhinji. Naučili se boste, da, manj je več in zakaj je pomembno, da hrano pripravljamo s srcem. Osvojili boste kuhanje pristnega kosila s štirimi hodi, z izborom ustreznih vin k vsakemu hodu, pripravo pogrinjkom ter bistvo, kako navdušiti svoje goste, z iskrenostjo.
Udeleženci bodo osvojili osnovna znanja s področja sestavljanja jedilnikov, povezave jedi s pijačo, pogrinjkov, spoznali bodo sodobne tehnike priprave jedi. Seznanili se bodo z lokalnimi živili in možnostmi njihove nadgradnje v kuhinji. Spoznali bodo, kako lahko porabimo vse in ne zavržemo ničesar. Usposobili se bodo za pripravo zahtevnejših jedi s sodobnimi tehnikami in z upoštevanjem zakonitosti presnove v telesu.
269,00 €/oseba
Delavnico izvedemo za najmanj 4 in največ 10 gostov.
Kontakt: info@hisalinhart.si, 83843470
https://www.hisalinhart.si/kuharska-sola-chefa-urossa-za-odrasle