Ljubljana
SI
Hrana in pijača
Degustacije in kulinarična ujemanja
0+

Kulinarična dediščina, kulinarična delavnica z degustacijo

Opis

V slovenski kulinarični tradiciji so izdelki iz kruhovega testa zelo pogosti. Uporabljamo slano in sladko testo, ga pečemo, kuhamo in cvremo. Oblikujemo različne forme in uporabljamo različne nadeve.
Na delavnici bomo demonstrirali, kako testo pripravimo, kako ga oblikujemo v pletenico, rogljič, ptička, flancat, kruhovo rožico, jabolčno vrtnico.


Delavnico bo izvajala Lili Mahne (Zavod Area Gea).


Prispevek za udeležbo: 15 eur.


Zaradi omejenega števila mest so obvezne prijave preko elektronske pošte info@samostanmekinje.si ali preko telefonske številke 031 392 158.

Žanri
Hrana in pijača,
Degustacije in kulinarična ujemanja
Starost
0+
Trajanje
120
Kontakti dogodka
Spletna stran
Socialna omrežja
Kontakti mesta
Lokacija
Polčeva pot 10, Mekinje, 1241 Kamnik
Telefon
+386 18 938 898
Spletna stran
"Samostan Mekinje" na zemljevidu
To spletno mesto uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo izkušnjo na našem spletnem mestu.