Izvajalec tečaja: Jure Starman
Zahtevnost: ++
Kaj bomo pripravljali:
“Pulled pork” burger
goveja tagliata na rukoli
goveji zrezki v čebulni omaki
steaki za vsako priložnost (t-bone,…)
V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.
Osvojeno znanje & spretnosti:
Program:
Po krajšem uvodu in spoznavanju drug drugega, nam bo Jure povedal nekaj zanimivosti o pripravi okusnih mesnin ter predstavil jedi, ki jih bomo skupaj ustvarili. Ker tapravi “pulled pork” ali trgana svinjina zahteva veliko časa za pripravo, jo bo Jure postavil v pečico že pred prihodom tečajnikov. V sproščenem in zabavnem okolju bomo ob vinski spremljavi pričeli z odkrivanjem skrivnosti priprave okusnih in sočnih mesnih dobrot.
Vse svoje kreacije, katerih vam ne bo uspelo zaužiti med tečajem , boste seveda lahko vzeli domov in z njimi pogostili tudi svoje najbližje.
Lahko se prijavite v skupini ali kot posamezniki – v obeh primerih je odlično vzdušje zagotovljeno!
Minimalna udeležba na delavnicah je 4, maksimalna 14 oseb.
https://www.gastrofuzija.si/izdelek/mesno-razvajanje-za-vsako-priloznost/