Restavracija Debeluh v Brežicah ponuja vrhunsko kulinarično izkušnjo, kjer se pod vodstvom chefa Jureta Tomiča prepleta spoštovanje do tradicije z inovativnim pristopom. Naša ponudba temelji na svežih, lokalnih sestavinah in vključuje sezonske degustacijske menije s 4, 6 ali 8 hodi ter pestro a la carte izbiro. Jedem kraljujejo preprosti, čisti okusi z drznimi kombinacijami, pri čemer na krožniku zasijejo tri do štiri skrbno izbrane vrhunske sestavine. Med prepoznavnimi jedmi izstopajo zmagovalne testenine s kozjim sirom in prahom bučnega olja ter goveji tartar z gosjimi jetri in prepeličjim jajcem.
Posebno pozornost posvečamo vinski ponudbi, ki velja za eno najboljših v Sloveniji. Naša vinska karta obsega več kot 480 etiket, med katerimi najdejo svoje mesto vrhunska slovenska in tuja vina. Ta izjemna kombinacija kulinarike in vinske kulture je bila prepoznana tudi s strani Michelinovega vodnika – Restavracija Debeluh se ponaša z Michelinovo zvezdico, ki potrjuje našo zavezanost k odličnosti.
V prijetnem ambientu, ki spominja na očarljivo francosko podeželje, gostom zagotavljamo nepozabno doživetje. Vsak obisk pri nas je priložnost za uživanje v vrhunski hrani, izbranih vinih in gostoljubju, ki izpolni pričakovanja še tako zahtevnih ljubiteljev gastronomije.