Ljubljani. Ponujamo zdrav in okusen sezonski meni, sestavljen iz rib in morskih sadežev, pa tudi ribje burgerje, testenine in tapase z morskimi sadeži. Poseben poudarek dajemo tudi surovim ribam (carpaccio). Jedi so pripravljene le iz najboljših sestavin, kot so domače oljčno olje, sredozemske začimbe in sezonska zelenjava. Poseben poudarek je tudi na hišnemu vinu, naše družinske blagovne znamke Čok, ki je narejen iz avtohtonih istrskih sort: malvazije, muškata in refoška. Sodobno in okusno, vsekakor zmagovalna kombinacija menija. Našo ekipo v bistroju Vino&Ribe navdušuje ponudba sveže pripravljenih in pristnih jedi z odlično postrežbo. Gostom nudimo prijetno in sproščeno vzdušje ter pravo urbano kulinarično izkušnjo v sodobnem, a živahnem okolju. To je popoln kraj za kosilo, večerjo s prijatelji in družino ali hiter prigrizek na poti.